Poseidon



mötte upp cillus på halvars när hon slutat och så stannade vi och åt på poseidon, Tzatsiki med bröd!

F I N A L L Y

Herregud, jag är helt slut! Kan först nämna att vi fick sluta 12.30 idag för mats var sjuk- skulle egentligen slutat 15.40 vilket inte var så lockande, så det känns asskönt! När jag kom hem gick jag till skogen med melker, gick runt där ett tag och sen när vi skulle hem så känner jag att mobilen INTE ligger i min ficka där den skulle varit! så jag fick panik och gick runt och letade i evigheter efter den.. visserligen är det en gammal mobil men det är ju den enda jag har just nu.. så jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Så jag fortsatte att leta och leta och så hör jag plötsligt ett sms-ljud! Så jag försökte verkligen använda mina sinnen flitigt för att känna efter vart ljudet kom ifrån, sen gick jag dit, och hittar den ! Det har jag min kära syster att tacka för :) INTE NOG MED DET så hade jag fått sms-avisering om att min nya mobil har kommit !:D Så hade jag tappat mobilen nån kvart senare så hade det kvittat för nu vill jag bara så långt bort från den som möjligt!





Denna ligger just nu på OK i skarphagen och väntar på mig!

Måndag

Har inget vettigt att skriva idag. Skulle egentligen pluggat till djurhållning i park-provet tills imorgon men det blev framskjutet! How nice? Så nu sitter jag här och kollar på Hollywoodfruarna och älskling ligger och halvsover i min säng :) Ska snart sova för imorgon är det skola igen!

Puss&Godnatt på er

It´s time for some change

Nu har jag äntligen köpt tapet och färg till rummet! Fick även med mig lite prydnadskuddar som jag ska ha sen när jag fixar dubbelsängen så småningom. När K kommer nästa gång så blir det alltså att måla och efter det får pappa fixa fondväggen :) Det blir en lilamönstrad fondtapet och en grå färg som heter tundra till resten av väggarna som matchar blommorna på tapeten. Hoppas det blir bra!

saturday

Hade en trevlig kväll igår med bra männsikor på donken. Åt mat, fikade och pratade i timmar :) ett bra avslut på en mycket bra dag!

Idag händer inte så mycket, hoppas på att pappa kommer hem tidigt från båten så vi kan åka och titta på tapet till mitt rum. annars blir väl det i morgon. En slapp lördag är vad det blir helt enkelt.

filmklipp

Här kommer även ett filmklipp från när vi var hos lejonen, tråkigt nog la kameran av precis innan jag filmade när hanen röt och hoppade mot oss xd bäst var ju jimmys kommentar när ena lejonhanen markerade sitt revir genom att kissa (bland annat mot oss): "amen sådär brukar jag med göra hemma i min trädgård!" hahaha. och jennys garv i bakgrunden är ju bäst xd


Jobb i Safariparken

Haft en toppendag i safariparken, det här är vad vi fick göra:
- Klappa vargarna (hade inte tid att gå in till dom så det blev genom stängslet)
- Miljöberikning hos björnarna - la ut frukter mm.
- Plockade benrester hos björnarna och lejonen
- "Hälsade" på lejonen när de kom ut
- Var hos de afrikanska vildhundarna när de fick mat
mm.

så nu kommer en liten bildbomb från dagen :)




en av alla lektioner med mats

Lite kul! Jag blev offret för Mats exempel om olika förhållningssätt xd haha. jag har ju nämnt honom några gånger så nu får ni se! Tänk på att det är ett skämt, jag skulle aldrig lämna in uppgifter efter deadline ;) däremot kan jag erkänna att jag blev lite smårädd när han kom för nära xd (lite suddig kvalitet)

21 april

Ett prov avklarat idag, känns skönt!
Åkte till stallet efter skolan, träna lite med Ture en stund först och sen Benneton. Otroligt fina hästar :)
Efter det åkte jag till mamma och åt, sen kom älskling och hämta mig. Så har precis duschat och nu ska jag gosa ner mig i sängen med min underbara pojkvän och se på tv. Godnatt !

tufft- men det är det värt!

Jag är bara så trött på allt nu. Jag älskar min skola, men jag hatar pressen. Bara den här veckan har vi de två största och svåraste proven- Anatomi & Fysiologi och Matte B. Inte nog med det så hade vi idag en redovisning på engelska + ett prov med Mats. Man längtar liksom till att den här veckan ska vara över, men då är det ett MVG-arbete i arbetsmiljö som ska göras, ett prov i djurhållning i park är nästa vecka som jag inte ens börjat med och även en redovisning där som inte är gjort!

Jag tänkte lägga in ett inlägg förut om vem jag är och så, för jag har inte direkt berättat det. Det kommer senare. Men eftersom att jag gav lite negativ energi nyss så kan jag iallafall berätta att jag går på Himmelstalundsgymnasiet - inriktning Djurpark och Tropisk anläggning. Jag stormtrivs verkligen och det finns så många underbara människor där som får en att klara av all press. Det finns ingenting annat jag hellre vill hålla på med, det här är min dröm. Allt det som vi fått uppleva innan vi ens gått ut ettan, det är helt otroligt med tanke på hur mycket vi kommer få vara med om när vi väl kommer igång på riktigt! SÅ. Nu har jag fått ut det positiva. NOW- back to work!


ALL STAR




Cilla och jag tog en sväng på stan, åt på PAUSE och så impulsköpte jag den här väskan, I Like It.

min kärlek



Det ska alltid vara du & jag. Jag Älskar Dig Kristoffer <3

plugg..

Har nu suttit i en sisådär 3 timmar i sträck och skrivit 7 sidor om kommunikation mellan djur och har reproduktionen kvar. Men om ni förstår mig så är jag skapligt trött nu och har en gnutta huvudvärk så det blir inget med det. Skolan var väl okej. Mats var snäll och lät oss gå en timme tidigare och gav mig ett mvg på redovisningen som vi hade förut! Kunde inte tro det var sant. JÄTTE-glad iaf.

Nästa vecka ska jag förhoppningsvis köpa ny mobil! Funderar på nån av dom här kanske?







tisdag



Kom hem för en stund sen från ewe! Var där med bella, malin, nico, desse, jenny, hanna och ewe då. Som sagt så beställde vi pizza och tog hem till henne men innan det satt vi och fikade på donken i 2 timmar. Efter det blev det att vi tittade på tv och hade allmänt kul. Det gav energi till resten av veckan :) Laddar inte upp så många bilder för de flesta blev suddiga tråkigt nog.

Nu har jag precis kommit ut från duschen och det är sängen som väntar, är hur trött som helst. Imorgon åker jag till stallet så det blir nog ingen uppdatering då.

GODNATT <3

Bästa!

Ett av dom bästa och roligaste scenerna i OTH :D Kunde inte lägga upp klippet här men det är hur kul som helst så titta! Och kolla hela för slutet är bäst ;)

http://www.youtube.com/watch?v=u4ZdYlG3fqY&feature=related

I´m happy.

Kom hem för inte så länge sen, tog en runda i skogen först med melker. Vädret är så otrooooligt härligt just nu! Stekte lite pannkakor och det är nog första gången som jag riktigt lyckats! haha, annars brukar det bara bli en hel oreda när jag försöker. Inte min starka sida det där direkt. Så lite stolt får jag allt vara ;) tihii.

Ska snart sätta mig och plugga på akvarieläran som vi har prov i imorgon. Ogillas att vi har det direkt efter lovet och det låter lättare än vad det är. Men det ska nog gå bra. På fredag är det öppet hus och jag hade turen att hamna i djurhuset och ska då tillsammans med flera andra berätta lite om djuren och så...
har inte så mycket mer att skriva, var med b-friend hela helgen och tog en sväng ut med moppen i söndags. Bilden nedan är från ungefär exakt ett år sedan på samma ställe som vi stannade på och det såg likadant ut som då. Tänk vad fort tiden går.

Hoppas alla har haft ett bra lov! Det har iallafall jag. Imorgon blir det pizza och "Daiting in the dark" med tjejerna. Dom är helt underbara.

PUSS


FREDAG

Igår: satt barnvakt åt jesper hela dagen

Idag: Träffa Thilda i stan, gå runt lite och ta en fika. Åker till sörping senare och möter upp älskling.


är så missnöjd med mig själv just nu. allting bara rasar samman..

want my blond hair back.



7 april

Beger mig snart till sörping och rider en sväng. Sedan ska Linda klippa mig, ska bli så himla skönt! Jag kan slå vad om att jag har det slitnaste håret i Sverige, med tanke på hur många gånger jag färgat, permanentat, plattat och toupperat (stavning). Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka det långa, blonda friska hår som jag en gång hade. Måste ta topparna och tyvärr kommer det bli ganska kort, och sen ska jag klippa luggen lite. Hoppas på det bästa.

ingenrubrik

Kom precis hem från Linköping där jag var med Vicky, Cilla och Jesper. Gick en sväng på Ikea där jag köpte ett litet sidobord, inte vet jag varför för jag har ingen aning om vart jag ska ha det, men det kostade bara 49kr så passade på ;) Fick även med mej lite underkläder och en ny plånbok! Det var däremot något jag verkligen behöver.

Är så himla sugen på att göra om mitt rum! Eftersom att jag har haft en sån längtan om att flytta hemifrån så har jag inte lagt någon vidare energi på det. Men nu när jag insett att det kommer ta ett par år till så vill jag göra något av det. Vi ska snart måla och tapetsera om rummet men det är så himla litet! Och jag har möbler runtom hela rummet så jag har ingen plats för någonting känns det som. Mest av allt vill jag kunna ha en dubbelsäng.. På tal om det saknar jag verkligen mitt förra rum hemma hos mamma. Det jag hade "utanför huset". Hur stort som helst och helt avskilt med dubbelsäng, en stooor garderob och ett litet vardagsrum. Men vad offrar man inte för att få komma bort och må bra? Så nu har jag det lilla jag har men ska väl vara glad för det. Ska verkligen fundera hur jag vill ha det och sedan ska jag helt enkelt göra så!



ibland känns det som vi sakta glider ifrån varandra. jag vill inte, jag vill verkligen inte. för du är allt jag har.




the wallet

Fredag



Älskling kom till mig igår och det gör hela dagen bra. Fick de första elva avsnitten på OTH av Bella för jag bestämde mig för att se om hela serien, även om jag har följt den tidigare. Och eftersom att jag ville börja redan igår så fick han se dom med mig, och till och med han tyckte den var asbra och ville fortsätta se, så det slutade med att innan vi somnade så hade vi sett alla avsnitten! Så nu ska vi försöka följa den tillsammans :)

Idag händer inte så mycket trots att det är långfredag. Har städat lite och senare ikväll ska jag till syster för imorgon förmiddag ska jag nämligen vara hundvakt. På eftermiddagen åker jag nog hem till älskling om det inte blir ändrade planer.

Nu ska jag se ett till avsnitt och bara njuta av att vara ledig!

PUSS


Tropicariet

Har haft väldigt dålig uppdatering, men har haft hur mycket som helst att göra så har inte hunnit! Men nu är det äntligen lov, hur skönt som helst. Slänger upp lite bilder från troppan i tisdags, bakom "kulisserna". Bland annat ovanför hajakvariet. Var bara tvungen att ladda upp en bild på papegojan, haha. Psyko är hans namn och det var nog precis vad han var! Så han och en annan papegoja fick därför inte vistas med de andra djuren för besökarna där! '






RSS 2.0