måndags

Var i stallet igår. Tränade först busen mento ett tag på banan och sedan red jag ut en sväng med bullen i skogen. Hur härligt är det inte i det här vädret?! Så himla skönt att bara kunna komma nångång ibland och rida en sväng utan att känna sig bunden. Jag har ju egentligen inte tid för hästar längre men jag älskar känslan och jag älskar djuren. Det rensar tankarna liksom. Underbart.


GAH.

Dags att bli blondiee. Igen.


lalalallallala

Nu börjas det igen då .


Midsommar 2010

Jag och älskling åkte först till mamma på morgonen och åt "champagnefrukost" samtidigt som vissa invigde den nya poolen som ännu inte är helt klar. Några av grannarna tittade förbi också så vi hade det trevligt en stund där. Om man bara kunde få sån frukost varje dag! Sedan åkte vi tillbaka hem till älskling och började förbereda lite inför kvällen. (Jag gick iofs in och sov en stund...) Hade en trevlig kväll sen med dricka, grillning och kubb och det kom inte allt för mycket folk så det blev ganska lugnt. Kan iallafall säga att jag hade en lyckad midsommar! Vädret var ju på topp också så det kunde inte bli mycket bättre. Tyvärr blev det inga bilder från kvällen men här kommer några från frukosten ;)


.





<3

19 månader med älskling idag <3

fredag

Efter en skönhetssömn, nyttig frukost och en låång dusch med hårinpackning mm så mår jag superbra! Är sugen på att börja med slingorna snart för nu är det dags att håret blir ljusare igen. Mitt hår lär ju hata mig men nu jag har lärt mig av mina misstag, hoppas jag. Ska snart sätta på några avsnitt oth och bara ta det lugnt denna fredag. Imorgon däremot ska jag träffa thilda och på söndag blir det shopping med mamma innan jag börjar jobba igen. Puss på er alla !

My Love

Åh vad jag älskar dig. Alltid.



strawberry pie

Har bakat en heeeel jordgubbspaj bara till mig själv för ingen annan är hemma. Dom får skylla sig själva!.  Jobbat tre dagar nu, vilket betyder ledigt tre. Intressantare än så blir inte det här inlägget.



18.48



Ikväll blir det att lägga sig tidigt om jag ska orka gå upp 04.30 imorgon, men jag känner mig redan sjukligt trött och har varit det hela helgen. Vet inte om det beror på praktiken och att jag knappt sovit på tre veckor eller om det beror på något annat. Känner mig dum mot min pojkvän som tillbringade helgen med mig och jag som inte orkade göra ett dugg förutom att sova i princip.. Det ska bli ändring på det! Lite trist ändå är ju att jag börjar jobba på hans födelsedag men eftersom att jag slutar kl 12 varje dag så är det ju inga problem! Snarare perfekt. Schemat är då 7-12 alla dagar som jag jobbar, så det är bara 5 timmar vilket känns helt lagom. (Tjänar ändå massvis med pengar! (;) En annan sak som är bra är att jag jobbar tre dagar, är ledig 3 o.sv. 

Hursomhelst.. Har "slagit" in hans presenter, vilket kanske inte är riktigt sant eftersom vi inte har något inslagningspapper hemma. Det löste sig ändå. Så imorgon efter jobbet åker jag tillbaka till honom och då ska jag försöka vara dubbelt så pigg och dubbelt så glad. Jag älskar dig Kristoffer Johansson <3


Idag börjar mitt sommarlov!

Startade första dagen på sommarlovet med en riktig lyxfrukost; jordgubbar, vindruvor och kiwi, vilket är det godaste som finns! Kommer sakna praktiken faktiskt, men har man tur kan man få helgjobb där lite senare.
Nu ska jag snart fixa iordning mig och sedan ta spårvagnen med cilla in till stan där jag ska försöka hitta lite presenter till älskling som fyller år den 15:e. Skulle egentligen bli upphämtad efter hans crosstävling idag men den ställdes in så det blir att ta bussen till sörping istället. Stannar väl där till måndag troligen, för på tisdag börjar jag jobba på smultronstället !

PUSS

Liten bildbomb från praktiken


Praktik @ djurhuset

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera, men det beror på att jag har haft praktik den här veckan och när jag kommer hem är jag helt slut. Kommer inte ihåg om jag har nämnt det tidigare men jag har praktik på djurhuset som ligger på skolans område. Vi är fyra från klassen som fick vara där och vi är lite uppdelade så det är jag och malin som har hand om ett visst schema medan de andra sköter ett annat. Vårat schema går ut på att sköta dagliga rutiner och städrutiner hos fåglar, nattdjur, iller, sjukrum/karantän och kanin&getstallet. De andra har reptiler, smågnagare, hund&katt och fiskar mm. Och då ingår alltså att städa och utfodra djuren framförallt.

De första dagarna var väl de allra jobbigaste men nu när man har kommit in i det så är det verkligen superkul! Man känner ju djuren sen innan och de är hur mysiga som helst! Instruktörerna är jättetrevliga också så man blir pigg på att åka dit och jobba från kl 8.00-16-30. Mer detaljerat orkar jag inte förklara men jag trivs jättebra. Så nu är första veckan avklarad och så är det nästa vecka med sen är det klart och då är det sommarjobb som gäller istället!

NU ska jag fixa iordning mig lite och sen cyklar jag ner till stan och möter upp cilla.

CIAO


RSS 2.0