Hemma från skärgården


Glassigt

Idag tog ungefär halva klassen och mats en sväng till Färgargården och köpte glass på lektionen. Snubben i kiosken gav mig en extra kula för att han tyckte den ena var för liten. haha! snällt iallafall. Vägen dit är hur mysig som helst att gå och där kommer många joggingrundor att äga rum i sommar. Just nu har jag precis skrivit klart mitt brev angående utomlandspraktik och har även gjort klart några småuppgifter som ska lämnas in. Ikväll blir det att packa inför skärgården imorgon som kommer bli bäst. Har bara en lektion på morgonen då vi ska se Avatar och sedan blir det att säga hejdå till alla!


ONSDAG

känner mig tråkig för har ingenting att skriva om just nu! Igår spenderade jag eftermiddagen och kvällen med ett flertal personer i klassen eftersom att vi bara går 2 dagar till tillsammans. De två kommande veckorna har vi nämligen praktik och sen är det sommarlov! så vi kände att vi ville försöka hitta på nåt kul ihop eftersom att alla bor så långt ifrån och vi kommer inte ses förren i höst igen. Jag hade kul iallafall! Speciellt när vi tittade på ett youtube klipp som vi skrattade oss hesa av, eller hur bella ? ;)

Nu sitter jag hemma hos älskling efter att han hämtade mig från stallet. Längtar som tusan till helgen för då ska vi åka ut till skärgården och stanna där 2 dagar ! Kommer bli hur mysigt som helst om vädret är med oss. hoppas!

Nu ska jag krypa ner och titta på tv och vänta på att han kommer in från garaget :)

PUSS

Tre godingar

Channing Tatum



Paul Walker

 

 

Chad Michael Murray

 


MY LOVELY BIKINI

Nu är det bäst att det blir så varmt att man snart kan bada för nu har jag hämtat min nya bikini, som för övrigt är supersnygg !


sommartider

Man kan ju inte låta bli att älska vädret! När jag kom hem tog jag en promenad med melker i bara shorts och t-shirt, och ändå var det supervarmt! LOVE

Igår dissikerade jag, malin och ewe en kanin. Första gången för mig men det var intressant! Råkade dock göra ett snitt i tjocktarmen så man kan ju gissa vad som kom ut då..

Tråkigt inlägg, kanske kommer nåt mer om jag har lust !


montag

Blev klar med anatomiuppgiften för en stund sen! Den som i stort sett påverkar hela kursens betyg. Men jag känner mig nöjd och det kanske blir lite finputsning innan jag lämnar in det! Tänkte sätta mig och spela lite Guitar hero för mig själv nu innan jag kramar kudden. Imorgon kommer troligtvis älskling hit.



jag, bella och malin. Två av de bästa !

Olika webbläsare...

Upptäckte för ett tag sen att de som har vanliga Internet Explorer som sin webbläsare inte kan se min header, och det ser lite konstigt ut i de webbläsarna.. Det är bara i Firefox som man kan se den och även filmklipp som jag lägger upp kan bara visas för de som har firefox. Känns lite trist men vet inte vad jag ska göra riktigt? Tänkte bara tala om för vissa som kanske tycker det ser lustigt ut!

Jackson Brundage

Dagen har bestått av en hel del avsnitt OTH, städning, plugg och promenader. Ska snart hoppa in i duschen och fixa lite inför imorgon. Bara två veckor kvar i skolan för sen är det praktik och efter det, ja då är det sommarlov!

Man måste bara hålla med om att Jackson Brundage från oth är en av världens gulligaste! Man smälter ..



Hennes & Mauritz

Klickade precis hem denna jumpsuit och bandeau bikinin!
All black.

Loro Parque, Puerto de la Cruz, Tenerife

En av alla drömmar. Att få vara en av de två som får åka på praktik till Loro Parque på Teneriffa i tvåan eller trean. En dröm som sagt.


Tråkigt inlägg

Det har inte hunnit bli några bilder sen i lördags! men hade iallafall superkul trots att vädret var lite sådär. Körde epa för första gången i mitt liv också, och det var så kul så jag satt bara och asgarva! Jag kommer verkligen att älska att köra bil sen! hihi

Idag är en sjukt seg dag. Har inte hunnit att plugga inför np i matte och eftersom att det är imorgon så betyder det att jag MÅSTE göra det idag. Men kricka är här så vi får väl göra det tillsammans.. Känner bara att jag inte orkar! Men skönt iallafall att det är sista dagen imorgon, sedan långhelg!


Beger oss till Igelfors!

Tar snart bussen ut till Igelfors där Eve bor! Ska ev åka fyrhjuling och på kvällen blir det grillning med Eve, Malin, Desse, Bella, Jenny och Hanna ! Vädret är ju på topp också (ironi), men jag vet att dagen ändå kommer att bli superbra :) Vi stannar allihopa där tills imorgon så då blir det bilder !

PUSS

@ Kolmården


Röjning med brudarna!

Åkte iväg låångt åt nåt håll (?) Kommer inte ihåg vad stället heter, men hursomhelst så blev det röjning idag! Det är faktiskt ganska kul men det gör ont som tusan i axeln efter ett tag.. Fanns massa fina hästar som vi myste med också :) Nu är jag hemma igen, det blev ingen ridning idag hos anna eftersom att vi slutade 2 timmar senare + att jag har muntligt prov och mvg-inlämningsuppgift tills imorgon ! Wish me luck!


New Things




12 hours

Bilderna nedan är en liten smygtitt på hur rummet blev! Kristoffer och jag började med att måla runt 10 på morgonen igår, men sedan tänkte vi att vi lika gärna kunde göra klart allt så vi gav oss på tapetseringen också! Det gick faktiskt väldigt bra :) Nackdelen var att det tog hela dagen. Vi var klara kl. 23 och då hade vi inte tagit paus förutom den tiden vi åt på. Helt slut..

Har inga Före-bilder men innan var ALLA väggarna bruna och det var hål och markeringar överallt innan. Så nu är jag nöjd! Tack älskling <3

my room


Min Valborg

Fredag: Var hemma hos älskling och tittade på majbrasa med folket därifrån :) blev fyrverkerier senare och kvällsfika. Mysigt! Senare åkte vi in till min syster och sov där eftersom att vi skulle vara barnvakt på lördagen.

Idag: Var som sagt barnvakt åt lille jesper till kl 12 :) Min favoritpojke <3 Efter det åkte vi hem till mig, duschade och gjorde oss i ordning och åkte in till stan och käkade. Efter det kollade vi runt en snabbis på tivolit, köpte med oss lite remmar och så gick vi hem till mig igen. Nu har vi precis kollat på några avsnitt oth och ätit banan med choklad i ugn!

Imorgon: Ska vi måla mitt rum!


RSS 2.0