19.11

Jag har ingenting intressant att skriva om just nu. Försöker hålla ut till lönen för nu har jag alldeles för stort behov att klippa mig. herregud säger jag bara. det har nog aldrig varit så här hemskt som det är nu så en bit måste bort tyvärr! men då ska jag samtidigt passa på att göra håret ljusare så att det blir bra nångång iallafall. Fick även min avisering tidigare med om att paketet från H&M har kommit.. dom sa ju faktiskt slutet av nästa vecka!? så här sitter jag utan pengar och kan inte göra något åt det. haha..
Kan säga att jag har haft en superbra vecka hos älskling. Vi bodde där själva eftersom att hans föräldrar och småsyskon var iväg. har man inte världens gulligaste pojkvän som offrar sig att gå upp kl 6 på morgonen för att skjutsa en till jobbet? Som tur är var det ju inte varje dag iaf :) Yesterday träffade jag även malin! Hon mötte mig efter jobbet och så drog vi och käkade lunch på vi&ni för att sedan gå hem till henne där vi satte oss med ben&jerrys och SATC. Har verkligen saknat det här. Yes. mer har jag inte att säga nu. PUSS

Transparenta skjortor

Gör plats i garderoben för dessa 2 !


M&M

jobb idag.. tusan så trött jag är! Längtar till nästa lön nu asså. Träffade malin efteråt som jag inte har sett sen skolavslutningen i 9an. Kändes väldigt bra att ta upp kontakten igen med tanke på hur pass bra vänner vi var. Tog en fika på espresso house, mitt favoritställe som nog alla vet nu. hihi. Sedan gick vi runt en sväng på stan och jag fick med mig en stickad kofta med mig hem för bara 49 kr! Me like. Jag är som sagt jätteglad att vi börjat ses igen. :)

Bjuder på en gammal bild från 9an. Hur kul hade vi det inte?



Nu ligger jag och slappar i sängen och det är precis vad jag ska göra resten av kvällen!

Världens bästa..



Some people wait a lifetime for a moment like this.
I may be dreaming but till I awake
Can we make this dream last forever
And I'll cherish all the love we share
.

Jag älskar dig så otroligt mycket.


Nytt!


tisdag

Ska strax bege mig ner mot stan och stanna till på espresso house och ta en svalkande Frapino! Tänkte passa på att tipsa om den för er som inte smakat den än, gör det! Den är sjukt god och finns i flera goda smaker. Nu när det är så varmt som det är så finns det inget som sitter bättre, mums säger jag bara!

Juli 9, 2010

Jobbat idag. Helt slut och har ont i magen.. ska snart åka och umgås lite med lillkillen iallafall :) sitter barnvakt 16-21 så det blir nog att vi lägger oss i sängen och ser film hela kvällen så jag kan sova lite. haha nejdå.. det blir nog fullt upp! PUSSS


11.35

Efter 2 veckor med magont och illamående så fick jag idag diagnosen att jag har inflammation i magslemhinnan.. kul kul. Så nu ska jag äta nåt som kallas omeprazol i 4 veckor. mindre kul eftersom jag hatar att äta tabletter. men jag är ändå glad att veta vad det är för fel och ännu gladare att det inte är värre än vad det är. Men jobbet fortsätter som vanligt imorgon och idag känner jag att jag behöver min pojkvän så åker dit i eftermiddag. Han är bäst.

Resultat


Idag & Nu

Jobbade som vanligt 7-12 idag. Lika sliten som alltid men nu är jag ledig! Börjar dock på fredag igen och jobbar hela helgen,. aja. Gick en sväng på stan med cilla efteråt. Fick inte mycket med mig förutom en låda jordgubbar och ett paket slingor som jag har i håret just nu. Tog en fika på espresso house innan vi åkte hem, bästa stället!. Så sitter här med min älskade dator och skål med jordgubbar och ska snart skölja ur färgen, sen blir det att mysa ner sig i sängen och se film. Imorgon ska jag vara barnvakt åt jesper från em till kvällen. Mys på det! På onsdag blir det att åka till vårdcentralen. Har inte nämnt det här men har haft problem med magen ett tag nu. Det har varit lite till och från i början men nu har jag haft ont bokstavligen varje dag i en hel vecka så känner att det är dags att kolla upp det... usch. Ae, dags att skölja ur nu ! PUSS


Ny dator!

Åkte till stan med älskling idag och fick med mig den här godingen! Skulle egentligen köpt en liten 10" men kände att jag ville ha något mer ordentligt så den här fick det bli för extrapriset 3999 kr. 15.6". Är verkligen supernöjd och det är så himla skönt att ha sin egna dator och nu kan jag ÄNTLIGEN slänga ut den andra burken från mitt rum.. Min hela första lön gick ju åt men mer kommer in snart ;) Fick den här för bara 9 arbetsdagar och det väntar 23 till så pengar kommer jag ha !


RSS 2.0