Wednesday

Sitter här och äter pommes och dricker mjölk samtidigt som jag ser "my sisters keeper", därav låten i förra inlägget. väldigt bra !
Jag stannade hemma idag pga förkylningen och hostan, kändes bäst så. Men imorgon blir det nya tag så då går jag nog om det inte blir värre, men risken är nog inte så stor. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag måla naglarna och lägga ansiktsmask och sen blir det nog TV och sängen för min del!   PUSSSS

Greg Laswell - Girls just want to have fun


smoothiee



Har åkt på förkylning och hosta.. känns inte kul alls. så jag känner att det blir nog inte att åka till stallet imorgon. får se om jag ens går till skolan, men är det som nu så tror jag inte det. Gjorde en smoothie med jordgubbar, banan och kiwi förut. Det piggar alltid upp! mums.

Dagen var bra, så bra att jag fick mvg i på kemiprovet! Råkade ta bort ett inlägg om min lillasyster förut som hade skrivit så himla gulligt till mig, iih så söt man kan va! :)

Vila leggings

They´re mine! Dock en aning ljusare.

22/3 - 2010 M<3K

..Vilket betyder att min pojkvän och jag har varit tillsammans i hela 16 månader idag<3 Jag lever min dröm med honom, och han är allt jag någonsin önskat mej. Jag Älskar Honom Så Otroligt Mycket <3

Sitter här och ska snart till stan med Cilla :) älskling var här nyss för han hade åkt in kl 8 imorse och fick reda på att han började kl 12, så då åkte han till mig så länge, Jag har ju studiedag då ;) Så han åkte för en liten stund sedan. Hoppas att jag hittar något på stan,. ska titta på nya jeansleggins, någon cardigan, sminkborttagningsmedel och nått linne kanske :) efter det blir det att möta upp älskling igen och åka hem till honom.


PUSS


Barnvakt och bullbak

Igår kom Jesper hit, (min systers son) :) Vi bakade massor av bullar och när en två-åring är med kan man ju räkna med att det blir bulldeg och mjöl över hela köket! Men resultatet blev riktigt lyckat ;) Sen gick vi ut på en långpromenad och när vi kom hem blev det godis och filmmys., och sen somnade han :) Så nu har vi ätit frukost och gjort oss i ordning och väntar på att Vicky ska komma. Sen ska jag nog lägga mej en stund till, kan ju inte direkt säga att det vart någon skönhetssömn haha.



Psyktant kl. 03.15

Natten var inte den roligaste och lugnaste precis. Älskling och jag låg och tittade på film och somnade väl runt elva nångång. Melker sov hos oss också eftersom att Cilla inte var hemma. Kl 3 på natten flyger vi upp av att melker börjar skälla som en tok, och när vi lyssnar så låter det som att någon dörr står på vid gavel och slår igen, men det slutar inte. (vi bor på en radlänga och melker kan skälla av att det låter hos någon annan också.) Vi tycker att det verkar konstigt att det inte slutar och melker fortsatte att skälla så kricka och jag gick ner för att kolla om vi såg något, men dörren var både stängd och låst och när vi kom ner så blev det tyst. Så vi gick upp och la oss igen men grejen är att det börjar fortsätta igen, och nu ännu mer hysteriskt!! och nu låter det som att någon står och verkligen rycker i handtaget så jag börjar blir rädd. Så än en gång går vi ner, och då ser kricka att någon trycker ner handtaget, och det värsta av allt var att vi såg en person precis utanför vårat köksfönster bredvid ytterdörren som står med ryggen mot fönstret!! Så jag springer upp i pappas rum och väcker honom och säger att nån galning står och rycker och bankar på våran dörr så han flyger upp och vi går ner. Pappa öppnar dörren och där står en kvinna i 40-årsåldern precis utanför dörren och bara stirrar in som en psykopat. Pappa frågar om hon har kommit fel men hon bara står där och säger ingenting. Antagligen var hon full eller nåt, men så bara går hon därifrån. Asså?
Herregud vilka människor det finns, hon var verkligen scary. Jag menar, om man nu har gått fel (troligen kanske inte klockan tre på natten) så svarar man väl iallafall och ber om ursäkt att man bankat och slagit och ryckt i dörren hos folk som försöker sova!

Helt galet var det, men sen fick vi iallafall sova. Idag skrattar jag bara åt det, men fatta om man sov ensam hemma ;s jag hade nog ringt polisen xd haha

k v ä l l e n

 


 


Kina

Drar till stan strax med älskling, kollar runt lite där först och sen äter vi på kina. 4 små rätter och friterad banan är nog bland det godaste som finns! MUMS

17-18 mars

Igår; först skolan. Sen tog bussen till sörping - åkte till stallet. Allt var gjort (?) så red ut med Benneton en sväng, urmysigt!! Sen åkte jag till mamma och stannade där över natten! Åt våfflor och fick lite mer presenter.

Idag: Vaknade 05.15, gick upp och fixade mej för att hinna med bussen 07.05. Åkte till skolan där en låååång dag väntade. Sista lektionen var det Kemi-prov men det gick riktigt bra faktiskt! :) så fick sluta när vi var klara.
Idag är en sådan dag jag absolut inte känner för att ens lägga kraft på att plugga nånting, jag är väl mer en sån som skjuter upp det till sista veckan. Men aja ;) Kvällen blir lugn idag :)

Bjuder på en rätt gammal bild..

tisdaaaaaaag

Har inte så mycket att skriva, fyllde 17 igår, ingen större skillnad direkt :)
pappa fyllde i förrgår och min halv-lillebror fyller idag så mycket firande blir det!
Fick endel fina saker, ska till mamma imorgon också så då blir det väl lite mer.

Kamera + minneskort - pappa
Flyttsaker - Rosemarie
SPA-bok - Rosemarie
2 Fina linnen - Älskling
Presentkort H&M 200kr - Älskling


Har haft lite dålig uppdatering! men bilder från romme orkar jag nog inte lägga upp.

PUSSS


R o m m e



Var ju i Romme idag som sagt, FÖRSTA gången som jag åker skidor på "riktigt" så i början var det ganska frustrerande men efter ett par åk gick det riktigt bra och det var superkul! Men på idrotten igår så sträckte jag mig i baklåren, sedan red jag, och idag skidor. Så imorgon lär jag inte kunna resa mig ur sängen... träningsvärk med andra ord.

men då är det fredag och jag har längtat som tusan att få tillbringa en hel helg med min underbara pojkvän, har inte varit hos honom sedan helgen innan sportlovet så det ska bli underbart. Bara han och jag <3


Hade ingen egen kamera med mej till romme men så fort jag fått bilder så kommer dom upp !

Bikinis = sommar

Tycker att dom här är mycket söta, skulle gärna vilja ha någon av dom till sommaren.  Om jag har kvar min röda färg i håret så skulle jag helst vilja ha den khakigröna, men gillar den andra också!























Tycker att dom här är mycket söta, skulle gärna vilja ha någon av dom till sommaren.
Om jag har kvar min röda färg i håret så skulle jag helst vilja ha den khakigröna, men gillar den andra också!


Idag, 9 mars



Min blogg ser fortfarande väldigt trist ut, har försökt att fixa och dona men det vill inte riktigt som jag vill, hmm. brukar det någonsin bli som jag vill? Men jag får helt enkelt be någon om hjälp vartefter.

Idag var jag i skolan, igår var jag ju inte det av en anledning som ni skulle förstått varför om ni såg hur jag såg ut. Men det var ju inte som mats sa; "malin, jag såg att du var sjukanmäld igår. du var väl inte hemma för att färga håret???" .. Nejnej självklart inte mats! ;)

Skolan var väl iallafall okej idag. Tjejerna piggar alltid upp! Har suttit en stund med en Anatomi-uppgift vi har samtidigt som jag emellanåt blickar över axeln och ser mitt hemskt stökiga rum! Undrar vem som varit här om inte älskling..? Så ska väl plocka undan lite här snart och sedan blir det ganska slappt resten av kvällen ! Och just det, måste packa till Romme på torsdag för det hinner jag inte imorgon.

Pusss

My Hair Now





BADHUSET OCH RÖTT HÅR



Jag och min syster tog en promenad ända till badhuset igår, där vi motionssimmade, bastade, bubblade och solade solarium! Kändes som det behövdes och det var riktigt skönt.

På vägen hem ville jag köpa blond hårfärg eftersom att min utväxt var hemsk.,. Problemet med det var ju att det inte blev riktigt som jag hade tänkt mig,. det blev inte gult eller så men tro mig, det blev inte bra. Så jag fick panik, och åkte och köpte RÖD hårfärg. (man kan ju inte gå på och färga håret brunt när man är jätteljus för risken är ju att det då blir grönt) Jag har ju varit jättesugen på att färga håret rödbrunt men ville helst behålla det blonda iallafall till efter sommaren.. Men det blev ju inte bättre när håret blev knallrött.. Så jag kommer bli tvungen att lägga i en brun färg nu också, vilket betyder att jag under 2 dagar lagt i 1 blondering, 1 Röd färg och snart en brun.. Vilket i sin tur kommer leda till att mitt hår kommer vara mer slitet än det redan är !


!!

Nu har även jag skaffat blogg! Bättre sent än aldrig, eller? Även om det inte riktigt är min grej riktigt så vänjer man väl sig :) Jag känner att det kan vara skönt att skriva av sig ibland, men det kommer ta ett tag innan det blir bra, för jag har inte förstått allt än. ; hursomhelst, det som kommer skrivas är väl mest om min vardag, även om den inte är sååå intressant som jag önskar, så ska jag iallafall försöka göra den till det ! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0